Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΜΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ


Οι συνάδελφοι σε διαθεσιμότητα της Θεσσαλονίκης εκφράζουμε την ολόψυχη συμπαράσταση μας,  σε όλους τους συναδέλφους μας, τις οικογένειες τους, τους μαθητές και τους κατοίκους της Κεφαλονιάς, που  βιώνουν μία πολύ δύσκολη δοκιμασία λόγω των τεράστιων καταστροφών που προκάλεσε  ο ισχυρός σεισμός .
Θεωρούμε απαραίτητο να τους δοθεί άμεση κρατική βοήθεια έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα (σίτισης, στέγασης, περίθαλψης) που προέκυψαν έτσι ώστε να αποκατασταθεί γρήγορα η ομαλή λειτουργία της καθημερινής ζωής όλων των κατοίκων της Κεφαλονιάς.
Πιστεύουμε ότι η έμπρακτη έκφραση της Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας σε τέτοιες στιγμές από τον καθένα μας δείχνει και το επίπεδο συνείδησης και ενσυναίσθησης ενός λαού που αγωνίζεται με πρωταρχικό σκοπό το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να ζει ευπρεπώς ενάντια σε κάθε καταστροφή (περιβαλλοντική, οικονομική κλπ).
Υποσχόμαστε ότι θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις πιέζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις που μπορούν να βοηθήσουν έτσι ώστε να συγκεντρώσουμε τα υλικά πρώτης κατηγορίας που στην παρούσα φάση είναι απαραίτητα για όλους τους συναδέλφους μας και τους πολίτες της Κεφαλονιάς.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
                           ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου